sunnuntai 5. elokuuta 2012

Tonight is the night

Mulla on kiva viikko perässä päin. Maanantaina olin Jentsun ja Aneten kanssa ja kävimme Subissa. Tiistaina olin aamulla Suskin kanssa ja illalla päästiin Pipsan kanssa ilmaiseksi Bruce Springsteenin keikalle, koska Pipsan isällä oli sinne ylimääräisiä lippuja :) Keikka kesti yli 4 tuntia ja tuli siinä hipaistua itse artistiakin. Vaikka en itse sellaisesta musasta niin paljon diggaakkaan, niin konsertti oli ihan huippu. Kotona olin vasta kahden maissa yöllä. Keskiviikkona olin Suskin ja Kian kanssa. Torstaina olin Hennan ja Kian kanssa Vuokissa. Perjantaina kävimme Jaden kanssa katsomassa Madagascar 3. Se oli ihan hauska :) Sitten menimme Jadelle yöksi. Lauantaina kävimme perheen kanssa katsomassa tapetteja yms. Illalla menin käymään Gabilla naapurissa. Sunnuntaina eli tänään olin Julian rippijuhlissa. :) Juhlissa oli päällä Italiasta ostettu maximekko.
Mekko  Italiasta
Neule  Only
Korvikset  blogikirppikseltäMaksoin tästä pinkistä ihanuudesta 15 euroa.


Asukokonaisuuteen kuului myös tämä talvella H&M:stä ostettu glitterlaukku.


Tässä vielä edellisistä päivistä kuvia :)Ootte ihania, kun jaksatte seurata mun menoja :) pus pus

: Tuulia


Too close - Alex Clare

12 kommenttia:

 1. heei mikä toi blogikirppis on , ku sul lukee tos et korvikset blogikirppikseltä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sellainen bloggaajien järjestämä kirppistapahtuma, jossa he myyvät vaatteitansa yms. kirppishinnoilla. Kun se järjestetään, niin bloggaajat mainostavat siitä blogeissaan :)

   Poista
 2. Sulla on ihana silmienväri ♥

  VastaaPoista
 3. Moikka! Kävit huutamassa mun blogikirppikseltä neuleboleron, ja oon sulle sen merkeissä laittanu viestiä. Käyppä siis kurkkaamassa s-postisi! :)

  Anna
  livetolove-anna.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. thanks, siulkii kiva blogi:--)

  VastaaPoista

Piristit päivääni ♥