tiistai 19. helmikuuta 2013

Trust and believe

Pikku hiljaa kaikki alkaa vihdoinkin sujua! Äiti oli yllätykseksi ostanut minulle käytetyn, mutta puhdistetun läppärin. Nyt bloggaamisesta vihdoinkin tulee osa arkeani ja tällä kertaa varmasti. Kameran kanssa pitää kyllä vielä hieman säätää. Mutta mitäpä pienistä :) Tämän viikkoisen hiihtoloman ansiosta makoilen nyt omassa sängyssäni ruusulakanoissa kirjoitellen samalla tätä postausta, syöden maailman parasta suklaata (Milka Caramel) ja kuunnellen Spotifysta piristävää musiikkia. En voisi tällä hetkellä olla enempää onnellisempi. Tämän jälkeen varmaan taas katson uuden jakson Gossip girliä. Huomenna olisi tiedossa Jaden ja hänen äitinsa kanssa lähtö Tukholman risteilylle. Palaan perjantaina ja lauantaina olisi puolestaan lähtö iskän perheen kanssa taas risteilylle Tukholmaan. Kirjaimellisesti siis asun loppuviikon Ruotsin laivalla :D Mutta parastahan tässä loppuviikossa on seura, jonka kanssa saan aikani viettää :) Kävin tässä lähiaikoina katsomassa kavereiden kanssa elokuvat Jack Reacher sekä Hannu ja Kerttu: Noitajahti 3D. Kummatkin leffat olivat todella hyviä! Nyt on myös vietetty monien kavereiden synttäreitä ja lisää on tulossa :) Jotkut varmaan huomasivatkin, että vihdoinkin sain muokattua blogini ulkonäköä mieleisekseni. Nyt voin hyvillä mielin jatkaa bloggailua puhtaalta pöydältä :)


Ihanaa talvilomaa kaikille ja pirteitä päiviä! :)

<3: Tuulia


Channel 42 - Deadmau58 kommenttia:

 1. Ihanat noi mustat farkut!! mistä noi on :)

  VastaaPoista
 2. Oii onpas ihana blogi! Jee onpas ihana kuulla, että aloitat taas säännölisen kirjoittamisen, koska olen sinun SUURI FANI. Rakastan sua sikana, ja palvon sinua ave Tuulia. Olet todella kaunis! Ja sinun uusi sivusi blogissa on ihana, ja sinä olet ihana. Saanko luvan tutustua sinun jääkarhutossuihin ja sinuun, se olisi huippua. Olen aina unelmoinut nähdä sinut ja olla sinun kaveri.Olen pari kertaa nähnyt sinut Itiksessä, mutta en ole viittinyt tullapuhumaan. Se olisi noloa :S, mutta täällä voin sanoa että rakastan sinun tyyliäsi ja haluan palvoa sinua, ja jos tarvitset palvelijaa niin voin olla ;)!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Julle ;)Hahahaha, kiva kun tykkäät <3 Ja saat luvan tutustua muhun ja mun jääkarhutossuihin. Ja saa ihan rohkeasti tulla puhumaan :) !! Voi kiitos paljon päivän piistyksestä oi ihana ave Julia :) <3 Ilmoittelen sitten kun palvelijan paikka vapautuu ;)

   Poista
 3. Wau miten kaunis oot ♥ !! Muutenkin super kiva blogi! :)

  http://saijis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. tosi kiva blogi sullakin! :)) Ja nähtävästi hyvä musamakukin! Deadmau5 ;D

  VastaaPoista

Piristit päivääni ♥