perjantai 5. lokakuuta 2012

Emotional day

Öitä kaikille! Päätin tulla postailemaan mun iPhonella :-) Toivottavasti tämän postauksen kuvien laatu on ihan okei :D Torstaina mulla oli konfirmaatioharjoitus. Meni välillä kyllä niin monimutkaiseksi, että toivottavasti en sitten sählää sunnuntaina kun pääsen ripiltä. Eli siis mulla on rippijuhlat sunnuntaina, eivät kyllä mitkäät suuret sellaiset. Tänään eli perjantaina oli kyllä epätodellinen koulupäivä!! Ex vierusluokkalaiseni Ivars oli kuollut keskiviikkona ja asia tuli tietoon kaikille torstai-iltana -perjantaina. Asia järkytti kaikkia ysiluokkalaisia TODELLA syvästi. Koko päivä meni isossa porukassa itkemiseen :( Kukaan ei mennyt tunneille ja opettajat antoivat vain oppilaiden olla ja surra rauhassa. Pidimme myös hiljaisen hetken ja rehtori sytytti surukynttilät. Kaikki itkivät mukaan lukien myös tilaisuudessa olleet opettajat. Ei koko asiaa voi edes käsittää, että viereisellä luokalla ollut nuori kuoli näin nuorena. En itse tuntenut Ivarsia kunnolla, mutta itku tuli pakolla silmään muiden joukossa. R.I.P Ivars, olit todella hauska ihminen ja sinua jäädään kaipaamaan ;'( <3 Kaiken tämän surun jälkeen oli hyvä unohtaa asia hetkeksi ja olla kaverin kanssa.  Koulun jälkeen mentiin Aneten kanssa Itikseen koluamaan kauppoja läpi. Sen jälkeen käytiin Anetella ja sitten meniin syömään superhyvää italialaista jätskiä Ciao Caffeen. Illalla käytiin vielä viemässä Aneten mummille pari paperia Herttoniemeen. Tätä päivää en kyllä heti unohda monesta syystä.
Tässä kuvia tältä päivältä.<3:lla Tuulia


6 kommenttia:

 1. Ihana blogi sulla (: rupesin tossa lukee ku muistin et mun piti ruveta jo aikoja sitte lukee tätä ! :D btw.. otan osaa :c jaja sä oot tooooosi kaunis ! :3 rakastuin sun hiuksiin !
  -jos kiinnostaa mun blogi niin rupee lukijaks :')
  klikkaa mun nimee löydät bloginki :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon. Tällaiset kommentit piristävät ehdottomasti päivää! :) kiitos sulle siitä ♥ kiitos kiitos :-) juu, käyn kurkkaamassa tottakai! :)

   Poista

Piristit päivääni ♥