torstai 9. helmikuuta 2012

Aurinkoinen päivä

Moii, mun viimeviikko Tetissä meni tosi hyvin! :) Olin Fazer-kahvilassa ja pääsin tekee kaikkee superkivaa esim. keittiöön ja vitriinille palvelemaan ihmisiä. En ottanut paikasta kuvia, joten nämä kuvat otin Googlesta.

Fazer-kahvila sijaitsee Kluuvikadulla Kaisaniemessä. Se on tosi iso ja hieno paikka, tosin kyllä kallis mutta leivokset on ihan Hesan parhaimmistoa :)

Sunnuntaina menin kavereiden kanssa käymään Valtsussa(kirpputori), josta löytyi vaikka mitä! Sen jälkeen jouduin käymään koululla luokkamme vaalikahvituksissa. Sen jälkeen lähdin siskolle ja sieltä lähdimme  katsomassa perheen kanssa Mission Impossible: Ghost Protocalin, jota olin odottanut leffateattereihin tosi pitkään. No leffa osoittautui ihan huipuksi! ♥ Filmille oli myös päässyt suomalainen näyttelijä Samuli Edelman :)
Tässä on viimeviikon ostoksia, kun käytiin Julian kanssa pariin otteeseen Stadissa Tet:in jälkeen:


H&M 29,90 e

Tässä on vaihtoehtoja, että miten vois käyttää:


Sitten tällainen mekko myös henkkamaukasta 14,90 eHame, Gina Tricot 24,90. 4,90 e


Farkkupaita, GT 19,90 eJa sit ihana kesäinen perus vaaleansininen löysä toppi. H&M 6,90


Sitten vähän kuvia tältä viikolta :D


Tällä viikolla jouduinkin jo palaamaan koulun penkille, TYLSÄÄÄ! :D Viikko alkoi heti kokeilla. Keskiviikkona oli saksan koe ja tänään oli historian koe :O Ne meni ihan okei.
Tänään sitten pääsin koulusta kahdelta ja käytiin hakee äidin kanssa Rastilan kiinalaisesta fuudiii. Kotona sitten vein Vilin ulos ja sen jälkeen katsottiin trilleri, jonka nimee en muista xd. Se oli kuitenkin hyvä. Nyt sitten aion chillata vaan koko loppuillan. Kiitti kun luitte ! (:
xoxo Tuulia ♥

Tää biisi on superhyvä ja soi koko ajan mun päässä ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristit päivääni ♥